+32 51 63 74 20 HaTwee, Koolskampstraat 63, 8810 Lichtervelde

De Cadena: kleur als extra groeikans

In ons rijk geschakeerd kleurverhaal draait alles rond kleur uitstraling en glanskracht.

HaTwee ontwikkelde speciaal ter gelegenheid van Kobbenette 2019 een krachtige kleurtool in de vorm van geometrisch gelobde vormpjes. We noemen het figuurtje een cadena, wat het Spaans is voor schakel. De schakel is symbool en drager van vele betekenissen: verbondenheid, oneindigheid, eeuwigheid… HaTwee geeft, u lakker, de mogelijkheid om elke kleurkeuze voor een specifiek project waar te maken.

Creëren en ondernemen

Wij stappen af van het traditionele rechthoekige kleurstaaltje, al te vaak verdwijnend in de schuif en doorgaans in waaiervorm gepresenteerd. HaTwee wil anders voor de dag komen. Onze doelen? Meer inspelen op creatie en innovatie, meer logistieke ondersteuning verlenen. U zult ervaren dat wat goed is voor u, logischerwijs ook goed is voor de eindklant en dat u zijn verwachtingen, inzake kleurtoepassingen, torenhoog weet te overtreffen.

De cadena is de schakel tussen opdrachtgever, architect en uitvoerder, zo onmisbaar voor een goed concept en eindresultaat. Elk verbindingselement in de keten is een punt van aandacht.

Wat is het uitgangspunt van deze kleurkaarten?

De geometrisch figuurtjes passen een mathematische perfectie in elkaar. Zo creëert u nieuwe kleursensaties, het laat u toe de meeste uiteenlopende kleurcombinaties te maken. Vrijelijk kleuren combineren, scheiden of delen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Milieu- en klimaatbeheer

Onze klanten – coaters - zetten wij in dit kleurrijk perspectief graag op het spoor van duurzaamheid en circulariteit. Een Siamese tweeling, vandaag onafwendbaar, morgen bon ton binnen de normen en de noden van milieu- en klimaatbeheer.

Circulariteit: doe meer met minder

HaTwee denkt out-of-the-box. Begrippen als circulariteit belangen ons aan, vandaag en morgen. Niet alleen betreft het ons eigen territorium, wij ondersteunen professioneel ook uw processen, en geven antwoord op al uw vragen.

Wij zorgen voor meer efficiëntie - lean production - binnen uw lakkersbedrijf zodat u meer doet met minder poederlakverf. Daar ligt voor ons de betekenis van kwaliteit namelijk: klant en voorschrijvers bedienen met professioneel ondersteunend advies.

HaTwee is synoniem voor het beste maatwerk, voor hoogstaand poederlak en oneindige kleurtoepassingen.

WITRUIMTE

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie