+32 51 63 74 20 HaTwee, Koolskampstraat 63, 8810 Lichtervelde

e-Xpresso, de webshop van HaTwee

Op e-Xpresso.be, de webshop van HaTwee, vindt u de poedercoatings die standaard op voorraad staan van CIN Govesan en ST Powder Coatings. Klanten uit Benelux-landen kunnen via deze website snel kiezen, selecteren en bestellen. Maar er is meer: de poedercoatings worden weergegeven aan de hand van een gepoedercoat kopje om zo de visuele kenmerken (kleur, oppervlak, textuur,..) van de coating duidelijk te tonen. U kunt de afbeelding van het kopje vergroten en opslaan, een handige tool om de foto en link snel aan uw klant of opdrachtgever door te sturen. De belangrijkste technische eigenschappen vindt u terug via de icoontjes naast de productnaam. Als u over de icoontje beweegt, komt de legende tevoorschijn.

Nog geen account?

Contacteer ons dan snel voor een login & wachtwoord of registreer op de webshop.

U kunt alvast een kijkje nemen via de Free Search”. U surft zo doorheen het ruime aanbod. De intuïtieve zoekmachine selecteert voor u snel de coatings die aan meerdere criteria voldoen.

WITRUIMTE

.

Makkelijk online bestellen !

  • Snelle feedback over beschikbaarheid en prijs

  • Ook voor Make to Order bestellingen

  • Alle nuttige info direct zichtbaar

  • Betaalbaar op factuur of met creditcard

  • Download technische fiches

  • Interactieve zoekfunctie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie