+32 51 63 74 20 HaTwee, Koolskampstraat 63, 8810 Lichtervelde

Vertrouw op de expertise van HaTwee

Naast onze core-business van het leveren van poederlak, is een belangrijk onderdeel van de activiteiten van HaTwee het ondersteunen, adviseren en verbeteren van het volledig poederlakproces.Dit zowel bij looncoaters als bij geintegreerde bedrijven.

Bij HaTwee zijn we ervan overtuigd dat er in het verbeteren van het poederlakproces veel meer kosten te besparen zijn dan via een lage prijsstrategie. Met deze werkwijze wil HaTwee zich onderscheiden. Bovendien blijkt het gebruiken van goedkopere poederlakken na verloop van tijd altijd een nadeel te zijn ipv een voordeel. Meer verbruik, minder goede dekking, hogere laagdiktes, minder goede aantrekking, meer uitval en verschillen in batch to batch zijn enkele zaken die juist leiden tot hogere kosten ipv lagere kosten.

Wij kunnen u advies geven in functie van het verbeteren van uw proces en indien gewenst wordt u tijdens het optimaliseren van dewerkpunten bijgestaan. Meestal zijn de kosten om te verbeteren nihil maar is de opbrengst hoog.HaTwee probeert de juiste oplossingen te vinden waardoor een kwalitatief eindproduct geleverd wordt tegen de best mogelijke prijs. Met meer dan 30 jaar ervaring in ontwikkeling, productie en applicatie van poederlak heeft HaTwee de expertise in huis om uw poederlakproces volledig door te lichten. Door het advies van HaTwee in te roepen wordt er met een onafhankelijk oog naar uw proces gekeken, analyseren en bespreken we samen wat er verbeterd kan worden.

Contacteer ons of neem alvast een kijkje op onderstaande pagina's op onze website!
WITRUIMTE

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie