+32 51 63 74 20 HaTwee, Koolskampstraat 63, 8810 Lichtervelde

Kleur als raakvlak tussen kunst & architectuur

Kleur is het raakvlak tussen kunst en architectuur. Is kleur een onafhankelijke laag van het architectectonisch ontwerp ? Wij denken van wel. Kleuren praten met elkaar, horen bij elkaar of vervloeken elkaar. Kleur verbindt de toeschouwer met het kunstwerk. Poedercoatings beschermen langdurig wat mooi is. Kleur maakt het ontwerp aantrekkelijk en personaliseert. Geef iedereen zijn eigen kleur, want het helpt jou vooruit!

Hoogglans, satijnglans, mat, zeromat of fijnstructuur, geven aluminium profielen en gevelconstructies een duurzaam karakter. HaTwee levert uit voorraad de volgende werkdag in de Benelux of kan elk projectkleur ontwikkelen en aanleveren in recordtijd.

WITRUIMTE

Vertrouw op de expertise van onze producenten

HaTwee verkiest de poedercoatings van CIN Govesan en ST Powder Coatings omdat beide familiebedrijven met passie én professionalisme de coating ontwikkelen en produceren volgens de laatste stand der techniek. Dubbelassige extruders en selectieve maalmolens maken het verschil in performantie, uniformiteit en strakheid van de coating. Bovendien weten onze Zuid-Europese producenten, CIN Govesan en ST Powder Coatings, als geen ander wat UV-belasting is. Hun expertise in dit domein, daar profiteren wij van. De poedercoating van HaTwee vormt een beschermend pantser voor de metalen structuren in alle weerstomstandigheden.

Duurzaamheid, een perfect uitzicht en gemakkelijk gecoat, daar staat HaTwee voor.

WITRUIMTE

WITRUIMTE

Op zoek naar het juiste poeder voor uw project ?

Hierboven vindt u een overzicht van de typische toepassingen van poederlak binnen deze sector. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijke toepassingen met onze poeders. Aan de hand van de door u gewenste eigenschappen stellen we u graag de juiste artikelen uit ons gamma voor. Bestaat er nog geen stock product dat aan de vereisten voldoet ? Dan bekijken we graag de mogelijkheden voor maatwerk of de ontwikkeling van een nieuw geformuleerd poeder.

  • Wij kunnen onder meer rekening houden met de verwachte duurzaamheid (bestendigheid tegen corrosie, UV, chemicaliën, ...) in combinatie met de eigenschappen van de ondergrond (aluminium, sendzimir, gemetalliseerd staal, thermisch verzinkt staal,...)

  • Of zoekt u een speciaal kleur, effect, …?

  • We passen de poeders ook aan in functie van speciale wensen inzake bekleefbaarheid, bedrukbaarheid, anti-graffiti, anti-statisch,...

  • We nemen tijdens de ontwikkeling de gewenste laagdikte, een ruim moffelschema, de wijze van recycling in de installatie en het type van de oven mee in acht.

  • Al onze producenten hebben een zeer sterk gedigitaliseerd kwaliteitssysteem en een kleine tolerantie in de eigenschappen. Daardoor merkt u geen verschillen tussen de productiebatchen.

We doorlopen graag met u de mogelijkheden en opportuniteiten. Zo streven we naar een perfecte balans tussen functionaliteit, rendement & uitstraling. Wij begeleiden u naar een hoger level!

WITRUIMTE

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie