+32 51 63 74 20 HaTwee, Koolskampstraat 63, 8810 Lichtervelde

Een coating voor elke toepassing

Gepoedercoate stukken zijn robuust, kunnen direct na het uitmoffelen verpakt worden en kunnen tegen een stootje. Bovendien is er tijdens de applicatie geen uitstoot van water, solventen, of andere giftige stoffen. De meeste poedercoatings zijn ook vrij van gevarenetikettering en daarmee is poedercoating de favoriete metaalconservering en duurzame afwerking. Deze voordelen zijn de motivator om een stapje verder te gaan. Je kan met speciale poedercoatings straatmeubilair of treinstellen gemakkelijk schoonmaken, ook na het aanbrengen van graffiti of stickers. Er zijn poedercoatings met anti-bacteriële eigenschappen die de verspreiding van ziektekiemen tegen gaan. Poedercoatings kunnen geleidend gemaakt worden zodat electrostatische lading zich niet kan opstapelen. Of met een transparante coating kan extra bescherming en een fluweelzachte touch bereikt worden. HaTwee ontwikkelt samen met haar producenten coatings voor elke toepassing. HaTwee zoekt graag naar dé innovatieve oplossing waarmee de klant zich kan onderscheiden op de markt.

WITRUIMTE


WITRUIMTE

Op zoek naar het juiste poeder voor uw project ?

Hierboven vindt u een overzicht van de typische toepassingen van poederlak binnen deze sector. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijke toepassingen met onze poeders. Aan de hand van de door u gewenste eigenschappen stellen we u graag de juiste artikelen uit ons gamma voor. Bestaat er nog geen stock product dat aan de vereisten voldoet ? Dan bekijken we graag de mogelijkheden voor maatwerk of de ontwikkeling van een nieuw geformuleerd poeder.

  • Wij kunnen onder meer rekening houden met de verwachte duurzaamheid (bestendigheid tegen corrosie, UV, chemicaliën, ...) in combinatie met de eigenschappen van de ondergrond (aluminium, sendzimir, gemetalliseerd staal, thermisch verzinkt staal,...)

  • Of zoekt u een speciaal kleur, effect, …?

  • We passen de poeders ook aan in functie van speciale wensen inzake bekleefbaarheid, bedrukbaarheid, anti-graffiti, anti-statisch,...

  • We nemen tijdens de ontwikkeling de gewenste laagdikte, een ruim moffelschema, de wijze van recycling in de installatie en het type van de oven mee in acht.

  • Al onze producenten hebben een zeer sterk gedigitaliseerd kwaliteitssysteem en een kleine tolerantie in de eigenschappen. Daardoor merkt u geen verschillen tussen de productiebatchen.

We doorlopen graag met u de mogelijkheden en opportuniteiten. Zo streven we naar een perfecte balans tussen functionaliteit, rendement & uitstraling. Wij begeleiden u naar een hoger level!

WITRUIMTE

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie