+32 51 63 74 20 HaTwee, Koolskampstraat 63, 8810 Lichtervelde

CIN Govesan

Sinds zijn creatie in 1974 is Govesan een familiebedrijf. Don Lucio San Martin, vader van de huidige directeur, was de bezieler en oprichter. Met zijn capaciteit van meer dan 19.000 ton op jaarbasis is Govesan de 2de grootste Spaanse leverancier.Door haar re-investment politiek, lange termijnvisie en het snelle beslissen, maken van Govesan koploper op vlak van productiviteit, procesbeheersing en productkwaliteit. De poedercoating van Govesan worden gekenmerkt door: strak uiterlijk, super oplading, stabiele kwaliteit én 100% recycleerbaar!

Govesan is dé specialist in maatwerk en productie van uw poederlak. Het 100% recycleren tijdens de applicatie, kent voor Govesan geen geheimen. De productiewijze van de coatings garanderen een uiterst stabiel applicatieproces bij de klant. De R&D afdeling steunt op ervaring en know-how. Kennis van alle ingredi nten en de modernste procestechnieken staan borg voor het beste applicatierendement. Govesan's producten worden gebruikt in een breed scala van toepassingen zoals afsluitingen, kantoormeubelen, logistieke componenten, architecturale toepassingen, auto-onderdelen, apparaten en nog veel meer. In 2017 werd Govesan overgenomen door de Portugese Groep CIN.

De ideale ligging van Govesan speelt een belangrijke rol in de kwaliteit van haar producten. De productie gebeurt in Colmenar Viejo, 30 km ten noorden van Madrid en aan de zuidoostelijke flank van de Sierra de Guadarrama. Het continentale klimaat is er uitzonderlijk gunstig voor de productie van poedercoating.De milde temperatuur én relatieve vochtigheid van doorgaans onder de 30%, hebben een positieve invloed op de oplaadbaarheid van de coatings. Govesan is gemakkelijk te bereiken vanuit de Benelux.

Sinds 1 november 2007 is HaTwee exclusief verdeler van de poederlakken van Govesan in de Benelux. HaTwee heeft zich vanaf het begin gespecialiseerd in coatings voor de conservering van staal, in het bijzonder duplex systemen, waarbij verzinkte onderdelen gepoedercoat worden.
HaTwee's concept is eenvoudig en duidelijk. HaTwee verkoopt uitsluitend kwalitatief hoogstaande producten. Als verdeler wilt HaTwee immers geen risico's nemen. Deze coatings voldoen aan de hoogste normen qua oplaadbaarheid, kwaliteit en applicatierendement. De RD-coatings doen uw verzinkte stalen producten uitblinken in kwaliteit en duurzaamheid. De RW-coatings zijn Qualicoat-goedgekeurd. HaTwee heeft alle gebruikelijke RAL-kleuren in een multi-functionele kwaliteit op voorraad te Lichtervelde in België , op 24 u geleverd. HaTwee maakt het verschil op vlak van service, duidelijke communicatie, vakkundigheid en reactiviteit. De prijsstelling is uiteraard marktconform.

Klik hier om de poederlak-codering van Govesan op te halen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie