+32 51 63 74 20 HaTwee, Koolskampstraat 63, 8810 Lichtervelde

ST Powder Coatings

Vanaf 1 oktober 2011 breidde HaTwee zijn gamma uit met de producten van ST Powder Coatings uit Italie . ST Powder Coatings en Govesan zijn perfect complementair.

HaTwee trekt met ST Powder Coatings de kaart van meer dan 800 standaard voorraadproducten: matte polyester coatings, metallic powder coating voor binnen- en buitentoepassing, mica polyester poedercoatings, marmer effect, textuur en structuur coatings en een brede range aan satijnglans polyester coatings. De meeste polyester coatings, inclusief de speciale effecten, zijn Qualicoat- en/of GSB-approved.

ST heeft enkele sterke competitieve voordelen: productiemethodes state-of-the-art, strategische ligging, perfecte workflow én een excellent professioneel team. Hierdoor kan HaTwee de voorraadproducten vanuit Lichtervelde binnen de 24u of sneller aanbieden.
HaTwee kan de voorraad en planning online consulteren bij ST Powder Coatings.

ST Powder Coatings werd opgericht in september 2004 door de vroegere eigenaars van de grootste Europese poederfabriek Pulverlac. ST's missie is om de wensen van de klant te begrijpen en deze in te vullen. Het hoog gekwalificeerd personeel en ervaren verkoopsorganisaties zorgen voor een hoge klantentevredenheid. Netheid en constante verbeteringen in het productieproces garanderen een zeer hoog kwaliteitsniveau en productstabiliteit. Enkel de beste grondstoffen van betrouwbare leveranciers worden ingezet om dit doel te bereiken. ST's productieplant is één van de modernste poedercoatfabrieken. Vanaf de levering van de grondstoffen tot op het doosniveau is er een volledige traceerbaarheid via barcode.

Klik hier om te poederlak-codering van ST Powder Coatings op te halen.


Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie