+32 51 63 74 20 HaTwee, Koolskampstraat 63, 8810 Lichtervelde

Vlotte verspuitbaarheid & geen cratering dankzij hoog rendement poedercoatings

WITRUIMTE

"In tegenstelling tot bij eerdere poeders van andere leveranciers hebben we geen problemen met verspuitbaarheid en cratering bij de kanten met hogere laagdikte wanneer we werken met de hoog rendement poedercoatings van HaTwee."

Oplossing op maat voor een producent van aluminium afdaken & carports die werkt met fijnstructuur poeders in verschillende kleuren

Hoge corrosie bescherming in slechts één laag

WITRUIMTE

"Ons vroegere coatingsysteem was zeer arbeidsintensief en de machines waren niet voldoende beschermt tegen corrosie. Sinds de introductie van Agripol van HaTwee, een éénlaags conserveringsysteem die roest veel beter tegenhoudt dan standaard polyester poederlak, verkrijgen we een veel hogere bescherming met minder poeder en inspanning."

Oplossing op maat voor een producent van vlasmachines die werkt met verschillende eigen bedrijfskleuren

Lees hiermeer over Agripol.

Betere dekking & aantrekking bij het poederlakken van dierenkooien

WITRUIMTE

"Kooien zijn geometrisch gezien moeilijke stukken. In het verleden ondervonden we vaak problemen bij de dekking en de aantrekking in de "kooi van Farraday" hoeken. Dankzij de door HaTwee ontwikkelde poederlak met een aangepaste korrelgrootte en een betere verhouding tussen de verschillende componenten hebben we nu een mooi resultaat"."

Oplossing op maat voor een producent van dierenkooien

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie