+32 51 63 74 20 HaTwee, Koolskampstraat 63, 8810 Lichtervelde

e-Xpresso, de HaTwee webshop

Op e-Xpresso.be, de webshop van HaTwee, vindt u de poedercoatings die standaard op voorraad staan van CIN Govesan en ST Powder Coatings. Klanten uit Benelux-landen kunnen via deze website snel kiezen, selecteren en bestellen. Maar er is meer: de poedercoatings worden weergegeven aan de hand van een gepoedercoat kopje om zo de visuele kenmerken (kleur, oppervlak, textuur,..) van de coating duidelijk te tonen. U kunt de afbeelding van het kopje vergroten en opslaan, een handige tool om de foto enlink snel aan uw klant of opdrachtgever door te sturen. De belangrijkste technische eigenschappen vindt u terug via de icoontjes naast de productnaam. Als u over de icoontje beweegt, komt de legende tevoorschijn.

Nog geen account?

Contacteer ons dan snel voor een login & wachtwoord of registreer op de webshop.

U kunt alvast een kijkje nemen via de Free Search”. U surft zo doorheen het ruime aanbod. De intuïtieve zoekmachine selecteert voor u snel de coatings die aan meerdere criteria voldoen.

WITRUIMTE

Makkelijk online bestellen op e-Xpresso.be

  • Snelle feedback over beschikbaarheid en prijs

  • Ook voor Make to Order bestellingen

  • Alle nuttige info direct zichtbaar

  • Betaalbaar op factuur of met creditcard

  • Download technische fiches

  • Interactieve zoekfunctie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie